Darek, Ty tam uważaj bo ja widzę, że tu szybko można te 50 przekroczyć :idea: :lol:
Przesiadka na jednoślad....
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez szkodaDarek, Ty tam uważaj bo ja widzę, że tu szybko można te 50 przekroczyć :idea: :lol:NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WIELKIBONGOZamieszczone przez szkodaDarek, Ty tam uważaj bo ja widzę, że tu szybko można te 50 przekroczyć :idea: :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez leffa wczoraj juz widzialem jednego mundurowego na CBF'ie, na Krasinskiego smigal kole 16.45
czlowiek na ziemi jest tylko sekunde, nie zmieni nic a zostawi burdel
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leffZamieszczone przez szkodaZamieszczone przez leffa wczoraj juz widzialem jednego mundurowego na CBF'ie, na Krasinskiego smigal kole 16.45
bardzo dobrze się je prowadzi a osiągi zostały prawie niezmienione :lol:
do 50km/h rozpędzają się w momencie ops: :lol: 8)NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
Komentarz
-
-
leff, ja tak nie umiem i się boję :wink:
nie dosyć że to tylko dwa koła to jeszcze 1 się pozbywać????? :roll: :diabelski_usmiech
[ Dodano: Sob 26 Mar, 11 11:29 ]
szkoda, i kiedy pierwsze jazdy???? :diabelski_usmiech :szeroki_usmiechNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WIELKIBONGOszkoda, i kiedy pierwsze jazdy???? :diabelski_usmiech :szeroki_usmiech
kaski - chwalcie sięsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DzidaZamieszczone przez szkodaa'propos cen - w intermotors na Arkuszowej, gość ma takie ceny na AGV i Sharka, że :shock:
ja akurat kupiłem Sharka S900.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
No szkoda, logiczne że zaczynamy od kominiarki, bo po pierwsze kask dopasowujemy do głowy na której jest kominiarka- bo jeżdzi się w kominiarce i kask mierzony na gołą głowę może okazać się z założoną kominiarką nieco za ciasny.
Po drugie, nie wiadomo kto przed wcześniej mierzył kask i jak u niego było z higieną.
Po trzecie - obcieranie i zawijanie uszu raczej odpada4x4
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 4x4BKFNo szkoda, logiczne że zaczynamy od kominiarki, bo po pierwsze kask dopasowujemy do głowy na której jest kominiarka- bo jeżdzi się w kominiarce i kask mierzony na gołą głowę może okazać się z założoną kominiarką nieco za ciasny.
Po drugie, nie wiadomo kto przed wcześniej mierzył kask i jak u niego było z higieną.
Po trzecie - obcieranie i zawijanie uszu raczej odpadasaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Szkoda, jak można coś polecić to ja szczerze polecam taki kask:
Od kilku lat mam okazję użytkować coś takiego i powiem szczerze, że jest rewelacja.
Wchodzisz do sklepu otwierasz szczękę i nikt nie patrzy na ciebie jakbyś chciał ich obrabować.
Jak jedziesz pod słońce to sobie opuszczasz blendę i masz okulary przeciwsłoneczne
Co do jakości nie ma się do czego przyczepić. Solidny i tyle.4x4
Komentarz
-
Komentarz